free hit counter

Verloren bagage, is verloren!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Er is niets vervelender wanneer je op reis gaat of net terugkomt dat je bagage is verloren geraakt. Meestal wordt deze na verloop van tijd wel terug bezorgd aan de eigenaars maar in Nieuw Zeeland gaat het net iets anders, daar hebben ze hun eigen manier van terugbezorgen.

http://www.youtube.com/watch?v=p2cCNTL6IPI


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten