free hit counter

Fitness-snoep voor honden

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Heeft u een veel te luie viervoeter, awel hier is de oplossing. Een of ander raar snoepje waardoor uw trouwe viervoeter los op zijn achterste pootjes aan wat fitnessoefeningen gaat doen. De kleuter en de oma hadden beter van de snoepjes gebleven…


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten