free hit counter

Zoek de fout

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

De engeltjes van Victoria’s Secret zien er steeds weer opnieuw stralend uit. Oké, ze hebben zoals bijna iedereen een (goede) photoshopper in dienst en die kunnen ook wel eens een zwaar weekend achter de rug hebben. Daarom een spelleke zoek de fout!

De winnaar die het eerst kan raden wat de fout is, wint NIKS!


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten