free hit counter

Superdad

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Dick heeft een zoon Rick, maar Rick is niet zoals iedereen. Rick leeft met een handicap waardoor hij niet kan lopen of praten, enkel zitten in een rolwagen. Dick liet voor zijn zoon een computer maken zodat ze met hem konden communiceren en Rick vroeg zijn vader of hij een marathon met hem wou lopen. Na de eerste kwam er nog een tweede marathon. Zelfs een Iron Man was niets teveel voor zijn zoon. Bekijk hier het pakkende verhaal.

Filmpje is al enkele jaren oud, maar het is en blijft een zeer pakkend verhaal.

Het verhaal van Dick en Rick, vanag 1.00.
http://www.youtube.com/watch?v=dDnrLv6z-mM
Dick en Rick’s Iron Man


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten