free hit counter

Wanna Look Like Spongebob?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditPin on PinterestEmail this to someone

Als je ooit er aan hebt gedacht om op Spongebob te lijken is dit misschien wel iets voor jou.
Het enigste wat je moet doen is naar een boer in jouw buurt gaan en vragen of je even in de hooiwagen mag plaatsnemen. Eventjes wachten en voilà een je hebt een eersteklas spongebob kostuum. Als ge nu ni Prins-carnaval wordt weet ik het ook nimeer zé!
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de best mogelijke surfervaring. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten